Warning: Use of undefined constant show_category_title - assumed 'show_category_title' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/p38783/domains/feromonenkopen.nl/public_html/wp-content/plugins/category-seo-meta-tags/category-seo-meta-tags.php on line 364

Warning: Use of undefined constant show_tag_title - assumed 'show_tag_title' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/p38783/domains/feromonenkopen.nl/public_html/wp-content/plugins/category-seo-meta-tags/category-seo-meta-tags.php on line 365
Nexus Pheromones

Nexus Pheromones

Posted by Feromonenkopen.nl on Under #1 NEXUS Pheromones

Nexus Pheromones Filosofie & wetenschap

Vrouwen worden van nature aangetrokken door de sex feromonNexus Pheromonesen van gezonde, sterke en vruchtbare mannen. Deze natuurlijke aantrekking is onderdeel van het onderbewust instinct om te paren en het perfecte nageslacht te verkrijgen. Klinkt vrij ver gezocht, maar dat is exact de reden waarom de meeste van ons mannen niet op lelijke en dikke vrouwen vallen! Zo zijn kenmerken als oranje haar, witte huid, lelijke huid, smerige lichaamsgeur ook bepalend (onbewust) of je naar een meid kijkt.

Nexus Pheromones heeft 12 jaar studies die dit allemaal bevestigen. Uit deze studies blijkt ook dat mannen met overgewicht, zonder atletisch bouw en minder (of on) aantrekkelijk zijn véél minder kans maken bij de vrouwen. Om deze achterstand in te halen heeft Nexus Pheromones alle sterkste ingrediënten (van o.a. concurrenten) in één flesje gestopt: Nexus Pheromones!

 

Nexus Pheromones Ingrediënten

“Combinatie van 7 Menselijke feromoon onderdelen, 1000 maal versterkt voor het krachtigste effect.” Zoals Nexus Pheromones het zelf zegt. En dat is te merken!! 12 jaar wetenschappelijk onderzoek en een genomineerde wetenschapper op het gebied van feromonen als directeur van Nexus Pheromones.  Hieronder de onderdelen die in Nexus Pheromones verwerkt zitten:

Androstenone – Dominante signalen; aantrekken van potentiële partners

Alpha-androstenol – Wekt een veilig gevoel en aantrekkingskracht op bij vrouwen

Androsterone – Brengt het gevoel kracht (alfa male) over; versterkt de vrouwelijke gevoelens

Epiandrosterone – Brengt jeugdigheid over bij vrouwen

Beta-androstenol – Staat bekent als het ijsbreker feromoon; daarom komen vrouwen naar jou

Androstedienone – Versterkt het seksuele gevoel tegenover de drager dat bij vrouwen los komt

Androstanone – Krachtigste mannelijkheid effect

 

Gebruik van Nexus Pheromones

De makers raden zelf aan om 1 tot 3 sprays per keer te gebruiken. Nexus Pheromones kan gewoon naast je eigen favoriete parfum gebruikt worden.  Het aanbrengen van Nexus Pheromones geeft je 8 tot 10 uur het onoverwinnelijke effect dat ik zelf iedere dag beleef. Let op! Als je een lekker geurtje hebt, blijf deze dan gewoon gebruiken naar de feromonen. Het gebruik van parfum heeft geen nadelig effect op de feromonen.

Nexus Pheromones is alleen in Amerika te bestellen, vertrouw geen partijen die het vanuit een ander land verschepen. Nexus Pheromones is alléén met credit card te bestellen dus die moet je even aanvragen bij de bank. Dit kan vaak zonder problemen, anders moet je even iemand anders vragen die een creditcard heeft.

Nexus Pheromones is zo zeker van hun eigen product en het effect dat ze 67 dagen niet goed geld terug garantie geven! Dat is dus meer dan 2 MAANDEN GARANTIE!! Je krijgt dan de aankoopprijs en de shipping & handling kosten terug.

Ik heb zelf dagelijks sjans met Nexus Pheromones. Ieder weekend ontmoet ik weer leuk meiden die met me mee willen voor de nacht (en ik ben absoluut niet knap, gespierd of een gladde prater). Ik baal dat ik ze niet eerder had! Doe je voordeel met mijn ervaring..

 

>> Bestel Nexus Pheromones NU! <<


Je hebt niks te verliezen.. Vanaf nu ga je alleen nog maar te winnen!

Leave a Reply

Home | Partner links | feromonenkopen.nl 2010 - 2011