Warning: Use of undefined constant show_category_title - assumed 'show_category_title' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/p38783/domains/feromonenkopen.nl/public_html/wp-content/plugins/category-seo-meta-tags/category-seo-meta-tags.php on line 364

Warning: Use of undefined constant show_tag_title - assumed 'show_tag_title' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/p38783/domains/feromonenkopen.nl/public_html/wp-content/plugins/category-seo-meta-tags/category-seo-meta-tags.php on line 365
De NEXUS formule

De NEXUS formule

Posted by Feromonenkopen.nl on Under De NEXUS formule

NEXUS Pheromones, de nummer #1 van alle feromonen die ik heb gekocht. NEXUS Pheromones werkt enorm goed voor mij, maar ook voor anderen die het op mijn aanraden hebben aangeschaft. Je kunt op de “ervaringen pagina” lezen wat andere gebruikers van de NEXUS Pheromones vonden en ervaarden.

Iets wat veel mensen bezig houdt, is de vraag “wat maakt die NEXUS Pheromones zo’n geweldig feromonen merk?”. Om die vraag te beantwoorden heb ik, naast het delen van mijn eigen ervaringen, op deze pagina de formule gedeeld die NEXUS Pheromones gebruikt.

Androstenone

ANexus Pheromonesndrostenone is het eerst ontdekte menselijke feromoon. Afhankelijk van de persoon die het draagt heeft dit feromoon doorgaans een “scherp, houtachtige en erg aangename” geur.  Wetenschappenlijkestudies tonen aan dat dit feromoon door bijna alle mensen waargenomen kan worden. Studies in dierengedrag en feromonen tonen aan dat het oppikken van androstenone signalen van dominantie doorgeven aan andere mannetjes maar ook potentiële paringspartners.

 

Alpha-Androstenol

Een enorm krachtig sex feromoon dat in kleine hoeveelheden aanwezig is in menselijk zweet. Alpha-androstenol wordt geassocieerd met de geur van sandelhout en is terug te vinden in truffels. Het is deze onweerstaanbare geur die ook varkens in staat stelt om deze delicatessen te lokaliseren diep onder de grond. Het is aangetoond dat alpha-androstenol gevoel van comfort (op je gemak) en aantrekkingskracht met zich meebrengt.

 

Androsterone

Wordt geproduceerd in je lever als een metaboliet voor testosteron. Dit seks feromoon is in 1931 voor het eerst ontdekt door een onderzoeker in Duitsland. Wetenshap toont aan dat hoe hoger het gehalte androsterone ten opzichte van een ander chemicaal “Etiocholanone” in direct verband staat met de mannelijkheid die overgedragen wordt. Wanneer deze stof door vrouwen wordt opgenomen veroorzaakt dit een versterking van alle gevoelens die een vrouw ervaart. Androsterone versterkt daarmee het effect van de feromonen in NEXUS Pheromones.

 

Epiandrosterone

Een feromoon dat van nature voorkomt in zoogdieren. In mensen komt epiandrosterone voor in de urine en de teelballen. Dit feromoon is een metaboliet voor de meest aanwezige androgene steroïden in jonge mensen. Dit feromoon vertelt een vrouw, onbewust, of een paringspartner jong, krachtig en vitaal is.

 

Beta-Androstenol

Dit is een verwante aan de alpha-adreostenol met de primaire functie om de werking van alpha-adreostenol te versterken. Dit betekend dat deze beta variant de gevoelens van vriendelijkheid en gemak versterken. Onderzoekers refereren naar dit feromoon als de “icebreaker pheromone” omdat deze ervoor zorgt dat vrouwen open staan voor benadering.

 

Androstedienone

Een metaboliet van testosteron. Androstedienone staat bekend om het significant verhogen van de stemming in heteroseksuele vrouwen en daarmee de seksuele drive te verhogen tengenover de drager. Omgedoopt tot het “liefdes feromoon” door de wetenschappers omdat dit feromoon stress verlagend werkt. Daarnaast verhoogt het de gevoelens voor intimiteit, gemak en liefde.

 

Androstanone

Is in de moleculen gelijk aan de opbouw van androstenone. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat 30% van de testpersonen een krachtigere werking van de totale formule uitstralen. Androstanone in combinatie met de andere ingrediënten versterkt de hardnekkigere werkingen van de andere componenten.

 

Leave a Reply

Home | Partner links | feromonenkopen.nl 2010 - 2011