Warning: Use of undefined constant show_category_title - assumed 'show_category_title' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/p38783/domains/feromonenkopen.nl/public_html/wp-content/plugins/category-seo-meta-tags/category-seo-meta-tags.php on line 364

Warning: Use of undefined constant show_tag_title - assumed 'show_tag_title' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/p38783/domains/feromonenkopen.nl/public_html/wp-content/plugins/category-seo-meta-tags/category-seo-meta-tags.php on line 365
Feromonen Ervaringen? Lees en schrijf feromoon ervaringen.

Feromonen ervaringen

Posted by Feromonenkopen.nl on Under Feromonen ervaringen

Nexus Pheromones Ervaringen

Mijn ervaring is dat Nexus Pheromones de beste werking heeft van de feromonen die ik heb geprobeerd. Helaas moest ik er op de wat duurdere manier achterkomen omdat een site als deze er niet was. Veel feromonen werken niet en sommige werken veel minder goed. Nexus Pheromones was de absolute winnaar voor mij. Ik lees graag ervaringen van andere Nexus Pheromones gebruikers! Deel daarom je ervaringen en of vragen over het gebruik van feromonen hieronder.

12 Responses to “Feromonen ervaringen”

 1. Ralph Says:

  BRILJANT SPUL!! Kapot grappig die feromonen.. Krijg ZO enorm veel aandacht van de chickies in de stad.. whaha!! Had ik dit maar eerder gehad! Ook een keer besteld voor mijn kleinere broertje (16), die gozer is sindsdien de meest gewilde jongen van zijn klas. Hij kwam zelfs met een 2 klassen oudere meid thuis! Me pa snapte er niks van whaha!!


 2. Skippy_22 Says:

  Vette shit hoor die feromonen.. Ik zag een tijd terug een stuk erover op tv, discoverychanel geloof ik. Blijkt dat je idd vanuit jezelf feromonen aanmaakt, maar door al dat douchen en deo spuiten gaan die weg. Je zou natuurlijk jezelf gewoon niet kunnen wassen, maar dan stink je een uur in de wind.. Ik heb nexus ook besteld net, kan echt niet wachten tot ze binnen zijn!! Bedankt voor de tips en truucs op de website. Relaxed om te lezen dat er al best wel wat mensen goede ervaringen mee hebben!


 3. Kimmie Says:

  Ik heb ze ook besteld en al thuis gekregen. Ik ben zelf een meisje maar zag op de site van nexus dat het ook mogelijk is om vrouwlijke feromonen te bestellen :). Ik hou wel van veel sjans dus hoe meer hoe beter! Werkt echt dik prima ook! Merk goed dat als ik met mijn vriendinnen in de discotheek sta, de mannen nu standaard eerst naar mij komen haha. Heerlijk al die aandacht!! Ik heb het mijn vriendinnen niet verteld, dus die vragen zich al weken af waarom ik ineens zo mega populair ben geworden. Ik denk niet dat ik het ga vertellen, als ze het weten dan gaan ze het ook bestellen en krijg ik niet meer alle aandacht Wat kan ik zeggen.. A girl needs attention ;)


 4. Ronald Says:

  Bedankt voor de aanbeveling van nexus! Absolute topper :). Had altijd al wel redelijk wat succes bij de vrouwen maar merk toch echt wel dat het nu vele malen meer is, neem gegarandeerd iedere stapavond een meid mee naar huis (zo hoort het studenten leven te zijn)!! Heb hiervoor idd een andere geprobeerd maar die werkte voor geen meter (human euphoria)


 5. Anton Says:

  BEDANKT!!! Gekocht op jullie aanraden en heb inderdaad succes… Ongekend want had dit niet verwacht! Deze site duidelijk +1000 en NEXUS + oneindig! Handige tip trouwens, spuit die feromonen ook op je kleding wanneer je gaat shoppen voor vrouwen in de stad. Daarnaast altijd achter de oren sprayen want als de muziek hard staat dan staan de ladies daar met hun neus dicht bij zodat ze een extra dosis feromonen kunnen opsnuiven hahaha!


 6. Charley Says:

  Hey Ronald,

  ik was zelf ook nieuwsgierig geworden na het zien van oceans! Ik doorliep hetzelfde proces als jij! Gelukkig kwam ik in plaats van een hoop Amerikaanse troep, jou site tegen!

  Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en een flesje te bestellen! Afgelopen donderdag kreeg ik m’n nexus pakketje binnen en ben er zaterdag voor het eerst mee uitgegaan. Het resultaat was verbluffend en ik heb voor het eerst sinds lange tijd een leuke meid aan de haak geslagen. Het mooiste van alles was dat zij op mij af kwam! Het was echt een fantastische avond en morgen ga ik met d’r naar de film dus superbedankt!

  groetjes, Charley


 7. Keys to the VIP Says:

  Had zelf eerst Pherlure Pheromones, maar ik merkte vrij weinig effect (of misschien wel helemaal nisk) met Pherlure. Die Nexus Pheromones werken echt als een tirelier! Chicks werpen zichzelf praktisch op mijn schoot haha! Thanks! Aanrader om te kijken is btw Keys to the VIP. Heerlijke tips om vrouwen te verleiden.. Dat samen met feromonen zijn de killer combo voor iedere player!


 8. Casenova Says:

  Thanks prima spul heb gelijk het grootste pakket besteld krijg je dikke korting en bonus product erbij


 9. Zuuus Jackson Says:

  He Ik heb echt geen idee meer hoe ik op je site ben gekomen maar ik ben een enorme fan. Lees je site echt ontzettend frequent. Tot kijk en de groeten!


 10. Mister R. Says:

  Mooi spul, Nexus tijdens het stappen duidelijk +1


 11. Annoniem Says:

  Bedankt voor de informatie op je website. Erg vet template overigens van de site! Nexus besteld en gebruikt. Merk echt wel noemenswaardig effect ervan. Feromonen zullen nooit meer uit mijn leven verdwijnen!


 12. Feromonen Says:

  Feromonen werken als een tierelier! Thx


Leave a Reply

Home | Partner links | feromonenkopen.nl 2010 - 2011