Warning: Use of undefined constant show_category_title - assumed 'show_category_title' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/p38783/domains/feromonenkopen.nl/public_html/wp-content/plugins/category-seo-meta-tags/category-seo-meta-tags.php on line 364

Warning: Use of undefined constant show_tag_title - assumed 'show_tag_title' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/p38783/domains/feromonenkopen.nl/public_html/wp-content/plugins/category-seo-meta-tags/category-seo-meta-tags.php on line 365
Niet leeftijdsgebonden

Niet leeftijdsgebonden

Posted by Feromonenkopen.nl on Under Niet leeftijdsgebonden

Goed nieuws, feromonen kennen geen leeftijd!

Krijg regelmatig de vraag van oudere bezoekers van FeromonenKopen.nl of feromonen ook nog werken wanneer je oude bent. Veel oudere single (of bezette!) mannen twijfelen of de feromonen misschien alleen werken op jongere mannen.

Om die vraag voor iedereen te beantwoorden heb ik deze pagina aangemaakt. Feromonen, en dan hebben we het hier over Nexus Pheromones, kennen geen leeftijdsgrens. Ik heb twee oudere mannen op mijn werk de feromonen meegegeven om dit te testen. Beide single, al enige tijd, en beide niet moeders mooiste (sorry jongens maar eerlijk is eerlijk!). Ik had het al enige tijd over feromonen tegenover mijn collega’s en zij waren zeker niet moeilijk te overtuigen om aan de test mee te werken.

Direct de eerste week had proefpersoon nummer 1 beet! Mooie meid, zeker voor zijn doen.. Mijn andere proefpersoon had niet direct de eerste week succes. Na 3 weken, toen we eigenlijk de hoop in onze collega op begonnen te geven, had ook de tweede proefpersoon succes.

Komt erop neer dat de feromonen geen leeftijd kennen. Mijn collega’s in kwestie zijn 37 en 54 wat naar ons idee een prima test was voor deze vraag. In wezen een logische conclusie, want de feromonen die wij mannen uitstoten zijn door het hele leven heen de key factor voor succes. Logisch dus dat dit ook nog steeds op oudere leeftijd zijn werking kent.

Leave a Reply

Home | Partner links | feromonenkopen.nl 2010 - 2011