Warning: Use of undefined constant show_category_title - assumed 'show_category_title' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/p38783/domains/feromonenkopen.nl/public_html/wp-content/plugins/category-seo-meta-tags/category-seo-meta-tags.php on line 364

Warning: Use of undefined constant show_tag_title - assumed 'show_tag_title' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/p38783/domains/feromonenkopen.nl/public_html/wp-content/plugins/category-seo-meta-tags/category-seo-meta-tags.php on line 365
VNO & Feromonen

VNO & Feromonen

Posted by Feromonenkopen.nl on Under VNO & Feromonen

Onderzoek toont aan dat de signalen van feromonen opgepikt worden door een orgaan dat een aantal centimeter in de neus zit. Dit orgaan heet “Vomeronasal Organ” of “VNO”.

VNO feromonenDit VNO orgaan, ook wel “Jacobson’s orgaan” is een geur orgaan dat gevonden kan worden bij véél verschillende dieren. Het VNO orgaan was ontdekt door Ludvig Jacobson in 1813. Studies wijzen uit dat wanneer het VNO orgaan prikkels krijgt van feromonen, dat dit VNO orgaan signalen doorgeeft aan de hersenen. Dit staat geheel los van het proces voor het oppikken en herkennen van geuren door de neus. De signalen die langs het VNO geprikkeld worden zijn; aantrekking, opwinding, interesse, opwinding en soortgelijken. Deze signalen via het VNO bleken allemaal op een onderbewust niveau te zijn.

Het VNO wordt voornamelijk gebruikt voor het detecteren van feromonen. chemische dragers die boodschappen overbrengen tussen individuen van dezelfde soort, ook wel naar gerefereerd als “the sixt sense” door wetenschappers in seks en liefde. Wetenschappers onderzoeken nogsteeds of het VNO alleen benut wordt door het oppikken van feromonen, echter één ding is zeker.. Het menselijke VNO wordt gebruikt voor het overdragen en aanjagen van erotisch en liefde gevoel tussen 2 personen.

Als je het mij vraagt, zeggen de onderzoekers en wetenschappers eigenlijk dat we dit super spul kunnen gebruiken voor het aantrekken van vrouwen dankzij het aanwezig zijn van het VNO bij o.a. vrouwen!

Leave a Reply

Home | Partner links | feromonenkopen.nl 2010 - 2011